Konsertit ja työpajat

Tilaa Safarikuoro esiintymään tai pitämään yhdessä työpajaa kuoronne kanssa

Haluatko meidät konsertoimaan?

Safarikuoro kokoontuu yhteen laulamaan noin kerran kuussa jonnekinpäin Suomea. Omien konserttiemme lisäksi olemme olleet mukana muun muassa jumalanpalveluksissa, piispanmessuissa virkaansiunaamisissa, avajaisissa, julkaisutilaisuuksissa ja syntymäpäivillä. Ohjelmistomme on monipuolinen ja sovellettavissa moneen tilaisuuteen. 

Mihin Sinä haluaisit meidät laulamaan?


Kiinnostaisiko oppia afrikkalaisia lauluja, vinkkejä äänenkäyttöön tai vaan musisoida Safarikuoron kanssa? Järjestämme työpajoja , sekä yhteiskonsertteja paikallisten kuorojen kanssa. 

Kuuntele meitä myös kotona..

Safarikuoron Joulu -levylle on tallennettu upeita joululauluja seitsemällä eri kielellä. Suurimpana teoksena lauletaan Benjamin Brittenin "A Ceremony of Carols" harpun säestyksellä. Levyllä soivat myös perinteiset Jouluyö, juhlayö ja Maa on niin kaunis.

Tällä tiellä - Along this way äänitettiin keväällä 2006 baritoni Esa Ruuttusen kanssa. Levy on Safarikuoron 40-vuotis juhlalevy.


Masithi -levy keväältä 2002 sisältää etnomusiikkia kuoron nykyisestä konserttiohjelmistosta.


Matkassa -levy on Safarikuoron Mäntsälän ja Orimattilan kirkoissa äänitetty julkaisu vuodelta 1997. Levyn tuotto käytetään namibialaisen Nkurenkurun koulun ja thaimaalaisen Armon Kodin toiminnan tukemiseen.

Tilaa konsertti / työpaja / levy

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Voit kuulla Safarikuoroa seuraavan kerran:

11. helmikuuta 2023

Alajärven kirkko

Klo 19:00

12. helmikuuta 2023

Lehtimäen kirkko, Safarikuoro avustaa messussa

Klo 13:00

12. helmikuuta 2023

Soinin kirkko

Klo 16:00