Konsertit ja työpajat

Tilaa Safarikuoro esiintymään tai pitämään yhdessä työpajaa kuoronne kanssa

Haluatko meidät konsertoimaan?

Safarikuoro kokoontuu laulamaan noin kerran kuussa jonnekin päin Suomea. Omien konserttiemme lisäksi olemme olleet mukana muun muassa jumalanpalveluksissa, piispanmessuissa, virkaansiunaamisissa, avajaisissa, festivaaleilla, julkaisutilaisuuksissa ja syntymäpäivillä. Ohjelmistomme on monipuolinen ja sovellettavissa moneen tilaisuuteen. 

Mihin Sinä haluaisit meidät laulamaan?


Kiinnostaisiko oppia afrikkalaisia lauluja, vinkkejä äänenkäyttöön tai vaan musisoida Safarikuoron kanssa? Järjestämme työpajoja sekä yhteiskonsertteja paikallisten kuorojen kanssa. Tilaa konsertti / työpaja / levy

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Kuuntele meitä myös kotona..

Safarikuoron Joulu -levylle on tallennettu upeita joululauluja seitsemällä eri kielellä. Suurimpana teoksena lauletaan Benjamin Brittenin "A Ceremony of Carols" harpun säestyksellä. Levyllä soivat myös perinteiset Jouluyö, juhlayö ja Maa on niin kaunis.

Tällä tiellä - Along this way äänitettiin keväällä 2006 baritoni Esa Ruuttusen kanssa. Levy on Safarikuoron 40-vuotisjuhlalevy.


Masithi -levy keväältä 2002 sisältää etnomusiikkia kuoron ohjelmistosta.


Matkassa -levy on Safarikuoron Mäntsälän ja Orimattilan kirkoissa äänitetty julkaisu vuodelta 1997. Levyn tuotto käytetään namibialaisen Nkurenkurun koulun ja thaimaalaisen Armon Kodin toiminnan tukemiseen.

Voit kuulla Safarikuoroa seuraavan kerran:

22. lokakuuta 2023

Mikkelin Pitäjänkirkko, Safari-kuoron konsertti.

Klo 15