Esiintyjät

Vuonna 1967 syntyi Suomen Lähetysseuran silloisen nuorisosihteerin Martti Kauppisen päässä idea nuorisokuorosta, joka lähtisi eri puolilta Suomea safarille eli matkalle konsertoimaan seurakuntiin esittäen musiikkia, jota ihmiset haulavat kuulla. Kanttori Matti Heroja innostui asiaan ja niin perustettiin Safarikuoro Suomen Lähetysseuran nuorisokuoroksi. Vuosien vieriessä on nuorisokuorosta tullut kuoro ja ohjelmisto on vaihtunut moneen kertaan.

Safarikuoron johtaja Tommi Niskala tuli kuoroon laulajaksi vuonna 2000. Varajohtajana hän ehti toimia useita vuosia ennen siirtymistään kuoron johtajaksi keväällä 2012. Pari vuotta sitten musiikin maisteriksi valmistunut Tommi toimii päätoimessaan Kallion kirkon kanttorina.

Aiheeseen liittyvää:

- Laulajat